Menu Zoeken English

Welkom bij de LWG-expo

Ván en mét elkaar leren

Bij Social Work kies je aan het eind van jaar twee een profiel en een leerwerkgemeenschap (LWG), waar je het hele derde jaar gaat leren in de praktijk. Een LWG wordt gevormd door studenten, docenten en professionals uit de praktijk. Ván en mét elkaar leren staat hierbij centraal.

Op deze pagina vind je informatie die te maken heeft met de profiel/LWG-keuze. Ben je benieuwd naar de LWG’s en de vacatures waar je uit kunt kiezen? Ga dan direct naar de LWG-expo en bezoek de LWG-kraampjes die voor jou interessant zijn.

De profielen staan vermeld op de kraampjes.  Let op: route Zorg en route GGZ zijn samengebracht onder profiel Zorg.

Bekijk het aanbod

LWG-kraampjes en openstaande vacatures

Vacatures februari

Start jij in februari 2022 met je derdejaarsstage? Bekijk dan hier het aanbod van de LWG-kraampjes en de vacatures voor deze periode.

Twijfel je nog welk profiel of welke LWG bij jou past?

Ga dan in gesprek met de coördinator van jaar 3, Monique van Daalen

Tijdens de live expo van 15 februari kun je ook in gesprek met Monique van Daalen, coördinator van jaar 3. Heb je nog vragen over de profielen of twijfel je nog welk profiel het beste bij jou past?

Proef de sfeer van een live LWG-expo (2020)

Hoe pak je het keuzeproces aan?

Tips van derdejaarsstudenten Social Work

"Onderzoek van tevoren welke LWG-plekken en doelgroepen jouw interesse hebben en schrijf van te voren vragen op die je zou willen stellen. Als je die LWG's bezocht hebt op de online expo, kijk dan ook naar LWG plekken waar je misschien niet aan gedacht had, wie weet vind je die ook wel heel interessant als je er meer over hoort! Kies voor een plek die het beste bij jou past."
Romy - Profiel Jeugd - LWG Citykids

"De expo was voor mij een leuke ervaring om het gesprek aan te gaan met verschillende professionals. De aanwezigheid van derdejaarsstudenten maakte het voor mij laagdrempelig en daarnaast gaven zij relevante informatie over hoe zij de studie in combinatie met hun stage ervaren. Zo kreeg ik een goed beeld van hoe de stages er uitzien en wat juist wel of niet bij me paste. Tip: kies ook een organisatie die net buiten je comfortzone ligt om jezelf uit te dagen en ga het gesprek aan.
"Maaike - Profiel Jeugd - LWG Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond

"De LWG expo lijkt net een mega uitverkoop. Zoeken naar een goed en leuk item voordat iemand anders hem heeft! Je moet van tevoren goed uitzoeken welk profiel je echt niet wil gaan doen en welke je interessant vindt. Dan kan je gerichter zoeken op de expo. Vraag je af: Wat wil ik bereiken? En check of de stageplaats je daarbij kan helpen."
Vanisha - Profiel Welzijn en Samenleving - LWG Vereniging Humanitas

Bekijk de presentatie over de profielen en LWG's opnieuw

Magazine 3

Alles over jouw profielkeuze

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen