Menu Zoeken English

Bouw van de wow-gate, een eigentijdse campus voor Waterbouw

De bouw van de wow-gate, een eigentijdse campus voor Waterbouw

Toegankelijk voor studenten van de opleidingen: Bouwkunde, Facility Management, Logistics Management, Ruimtelijke Ontwikkeling en Watermanagement

Een ontwikkelteam wil het Nationaal Baggermuseum in Sliedrecht te veranderen in de 'Work On Water (WOW) Experience: een regionaal belevingscentrum voor de waterbouw. Dit zal enige jaren in beslag nemen, tot die tijd komt er een WOW- Gate; een ontmoetingsplek waar overheden, studenten en ondernemers samenkomen. Een plek waar innovatie, kennisdesiminatie en pionieren plaats vindt. Binden, boeien en beleven staat hierin centraal.

Het ontwikkelen van een eigentijdse campus waterbouw waar toeristen, leerlingen, studenten, (young) professionals, startups en onderzoekers de geschiedenis van de waterbouw beleven, leren, innoveren en verblijven.  

Bekijk deze website

Kexcom

Contactpersonen

Praktijkbegeleider: Simon Pikaar  

Docent: Aicha Manuela-Martijn

 

Opdrachtgever

Danielle Stolk, Career boost

Denk en werk mee aan de opbouw van de Wow-gate! Dit is een eigentijdse campus waterbouw waar toeristen, leerlingen, studenten, (young) professionals, startups en onderzoekers de geschiedenis verbinden aan de toekomst van de waterbouw. Het draait om beleven, leren, innoveren en verblijven. Bedrijven als Boskalis, IHC, Damen en Van Oord slaan samen met het Baggermuseum de handen in een en willen het museum veranderen in 'Work On Water (WOW) Experience: een regionaal belevingscentrum voor de waterbouw. Dit zal enige jaren in beslag nemen, tot die tijd komt er een WOW- Gate; een ontmoetingsplek waar overheden, studenten en ondernemers samenkomen. Een plek waar innovatie, kennisdesiminatie en pionieren plaats vindt. Binden, boeien en beleven staat hierin centraal. Bouwlogistiek, facilitaire inrichting en ruimtelijke ordening komen bij deze ontwikkeling samen.  

Foto 's

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen