Menu Zoeken English

Klimaat Event in Rotterdam Hillesluis

Organisatie van een klimaat event in Rotterdam

Toegankelijk voor studenten van de opleiding: Bouwkunde, Civiele Techniek, Facility Management, Logistics Management, Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoed en Makelaardij en Watermanagement

De wijk Hillesluis heeft een flinke opgave op het gebied van vergroening en verkoeling. EMI ontwikkelt kennis en bewustwording. Dit doet ze samen met studenten en docenten, stadsprofessionals en bewonersvan Hillesluis. EMI is ondergedompeld in de wijk en werkt vanuit de wijk in een Wijkstudio, om zo meer contact te hebben met dat wat er speelt. 

We vragen jullie om binnen deze MDC samen met de buurtvaders een evenement te organiseren waarbij het klimaatbewustzijn van de bewoners van Hillesluis wordt versterkt. Door dit bewustzijn kan er ander gedrag worden ontwikkeld; of vergroenende en verkoelende maatregelen worden genomen. De beoogde sfeer is licht, vrolijk en interessant.  

Het event is 2 dagen na koningsdag. Misschien kun je wel gebruik maken van materiaal dat al op koningsdag wordt gebruikt?

Contactpersonen:

Docenten: Wendalin Kolkman & Dirk Jan Douma

 

Opdrachtgever:

Elma Oosthoek, Interventieregisseur

Buurtvaders poseren met studenten en docenten

Foto's

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen