Menu Zoeken English

Regenwater als grondstof

Blue City: Efficient gebruik maken van regenwater

Toegankelijk voor studenten van de opleiding: Bouwkunde, Civiele Techniek, Facility Management, Logistics Management, Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoed en Makelaardij en Watermanagement

In deze MDC-challenge ga je praktische ideeën die uit de hackaton “Water als Grondstof” naar voren zijn gekomen verder uitwerken. Het doel is dat er één of meerdere pilots in Rotterdam door de betrokken partijen kunnen worden gestart. Er liggen een aantal businesscases en prototypen van verschillende ondernemers klaar om aan de slag te gaan. Laten we samen ontdekken hoe we efficiënt gebruik kunnen maken van regenwater als grondstof!

Contactpersoon

Docent: Andreas Burzel 

 

 

Opdrachtgever: 

Blue City Rotterdam 

Overige informatie: 

Studenten werken 2 weken full time aan de opdracht: Ieder groepje studenten wordt gekoppeld aan een ondernemer met ene vraagstuk vanuit de hackton. Ongeveer 4 tot 5 groepjes. 

Basisafspraken aanwezigheid opdrachtgever:  Studenten kunnen werken in een lokaal in Bluecity, bereikbaar voor vragen, mogelijk aanwezig bij kick-off met studenten op 19 april, tussentijds beschikbaar voor feed-back / vragen, eventueel aanwezig bij eindsymposium, input geven aan docent-begeleider voor toekenning cijfers voor de verschillende groepjes. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen