Menu Zoeken English

Scanapp Vitale Kernen

Een innovatieve app

Toegankelijk voor studenten van de opleiding: Bouwkunde, Civiele Techniek, Facility Management, Logistics Management, Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoed en Makelaardij en Watermanagement

Help je mee met het ontwikkelen en testen van een innovatieve app waarmee winkelgebieden (aanbod, omgeving, etcetera) kunnen worden gescand en op een heldere en visuele manier in kaart worden gebracht? Het verzamelen van deze informatie gebeurt nu op een ‘houtje touwtje’ manier en vraagt veel handwerk met veel losse documenten en informatiebronnen. Dat kan natuurlijk veel slimmer en aantrekkelijker! Met de Scanapp Vitale Kernen die nog niet bestaat kunnen veel belangrijke vragen van vastgoedeigenaren, ontwikkelaars en gemeenten met één druk op de knop worden beantwoord. Hoe cool is het als jij daaraan mag meewerken?

Ontwikkelen en testen van een innovatieve app (op basis van ArcGis?) waarmee winkelgebieden (branchering, uitstraling, openbare ruimte, etcetera) kunnen worden gescand en op een aantrekkelijke visuele manier in kaart worden gebracht. De app moet het mogelijk maken om de status en het functioneren (o.b.v. het Portfolio Value Model© van WYNE Strategy & Innovation) van winkelgebieden/ vitale kernen methodisch en objectief in kaart te brengen (nulmeting) en kunnen volgen in de tijd (vervolgmetingen). Inclusief monitoring o.b.v. de Urban Monitor© van WYNE Strategy & Innovation. De test van de app moet worden gedaan voor de winkelgebieden Beijerlandselaan & Groene Hilledijk en Slinge.

Contactpersonen:

Praktijkbegeleider: David ter Avest

 

Opdrachtgever:

Tony Wijntuin, WYNE Strategy & Innovation

 

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen