Menu Zoeken English

Warehouse of the future designed today for tomorrow

Onder begeleiding van experts uit het bedrijfsleven werken aan het warehouse van de toekomst!

Toegankelijk voor studenten van de opleiding: Bouwkunde, Facility Management, Logistics Management en Vastgoed en Makelaardij

Welkom bij het project Warehouse of the future designed today for tomorrow onder begeleiding van 4 experts uit het bedrijfsleven werken aan het warehouse van de toekomst.

De markt praat over allerlei thema’s in de robotisering, mechanisering, elektrische voertuigen, wellbeing, physical internet en e-commerce, hoogbouw, verdozing, verduurzaming, klimaat-adaptief , energietransitie, maar wat betekent dit nu concreet voor locatie en opzet van toekomstige warehouses? En welke innovaties zijn zinvol om mee te nemen in toekomstige nieuwbouwprojecten? en welke zijn niet logisch?

Contactpersonen:

Praktijkbegeleider: Simon Pikaar

 
Docent: Annemieke de Leeuw

 

opdrachtgever:


Rene Geujen, Next Level

Overige informatie:

Toekomstige warehouses

De markt praat over allerlei thema’s in de robotisering, mechanisering, elektrische voertuigen, wellbeing, physical internet en e-commerce, hoogbouw, verdozing,verduurzaming, klimaat-adaptief , energietransitie, maar wat betekent dit nu concreet voor locatie en opzet van toekomstige warehouses? En welke innovaties zijn zinvol om mee te nemen in toekomstige nieuwbouwprojecten? En welke zijn niet logisch? 

Foto's

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen