Menu Zoeken English

Wat speelt er allemaal in de Noordrand Nissewaard?

De verkenning Noordrand

Toegankelijk voor studenten van de opleiding: Bouwkunde, Facility Management, Logistics Management, Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoed en Makelaardij en Watermanagement

De Noordrand van de gemeente Nissewaard staat in de kijker... 

Er wordt in dit gebied hard gewerkt aan diverse opgaven, o.a. bereikbaarheid en duurzaamheid en we weten dat er de nodige wensen spelen, o.a. op het gebied van economie en biodiversiteit. Opgaven die naar verwachting niet allemaal hand in hand zullen gaan. Vorig jaar is er dan ook het idee ontstaan voor het organiseren van een integrale gebiedsgerichte aanpak voor de Noordrand. Om zo de verschillende opgaven beter tegen elkaar af te wegen en koppelingen aan te brengen tussen de opgaven. Om dit idee verder te kunnen brengen is als eerste stap besloten om een eerste verkenning uit te voeren naar wat hier allemaal speelt in de Noordrand: Welk beleid en welke plannen zijn er al gemaakt voor dit gebied en wat zijn de wensen en belangen van de diverse stakeholders?  

De gemeente Nissewaard zoekt een studententeam dat met een frisse blik naar de verzamelde informatie gaat kijken en met de resultaten van de verkenning zelf tot een eindproduct komt (vormvrij). Dus kijk met ons mee naar wat er speelt en leeft in de Noordrand, nu en mogelijk ook in de toekomst en verras ons met een interessant eindproduct!

Contactpersoon:

Praktijkbegeleider: David ter Avest

 

Opdrachtgever:

Lise de Vroed, gemeente Nissewaard

overige informatie:

Integrale gebiedsgerichte aanpak

De Noordrand van de gemeente Nissewaard staat in de kijker. Er wordt in dit gebied hard gewerkt aan diverse opgaven, o.a. bereikbaarheid en duurzaamheid en we weten dat er de nodige wensen spelen, o.a. op het gebied van economie en biodiversiteit. Opgaven die naar verwachting niet allemaal hand in hand zullen gaan. Er is vorig jaar dan ook het idee ontstaan voor het organiseren van een integrale gebiedsgerichte aanpak voor dit gebied. Om zo de verschillende opgaven beter tegen elkaar af te kunnen wegen en koppelingen te kunnen aanbrengen tussen opgaven. Om dit idee verder te kunnen brengen is als eerste stap besloten om een eerste verkenning uit te voeren naar wat hier allemaal speelt in de Noordrand: welk beleid en plannen is al gemaakt voor dit gebied en wat zijn de wensen en belangen van de diverse stakeholders?

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen