Menu Zoeken English

Introductieweek wordt zero waste

Alles moet low budget, maar is dat ook zo

Toegankelijk voor studenten van de opleiding: Bouwkunde, Civiele Techniek, Facility Management, Logistics Management, Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoed en Makelaardij en Watermanagement

Hoe zorgen we dat in augustus 2022 alle introducties van alle IGO opleidingen Zero Waste zijn? 

Bij de introductie van de nieuwe studenten willen we laten zien waar wij als hogeschool voor staan: Klimaatverandering tegengaan door duurzame keuzes te maken en de resilientcity gedachte overbrengen. Honderden studenten verwelkomen in fast-fashion t-shirtjes die na een week worden weggegooid, kiloknallervlees op de barbecue en plastic wegwerpservies is niet wat daar bij past.  

Het motto bij de introductiecommissies is vaak: alles moet low budget – maar is dat echt wel zo? Wat is er nodig om studenten elkaar en onze organisatie te laten leren kennen? In deze MDC ga je samen onderzoeken hoe een introductie vanuit resilience perspectief kan worden georganiseerd; op basis van inkoop en inhoud. 

Contactpersoon:

Praktijkbegeleider: Pieter Le Roux 

 

 

Opdrachtgever:

Harriet Kos, Hogeschool Rotterdam

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen