Menu Zoeken English

Björn Rietdijk

Promovendus

Björn Rietdijk is onderzoeker bij het Kenniscentrum Business Innovation. Hij houdt zich bezig met strategisch management en innovatie en voornamelijk gericht op dynamic capabilities en innovatievermogen. 

Björn is betrokken bij het Get Smart project wat onderzoek doet naar het innovatievermogen van zes vooraanstaande bedrijven binnen de Rotterdamse maakindustrie. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de onderzoekslijn binnen het Get Smart project.

Promotieonderzoek

Momenteel doet Björn Rietdijk in zijn promotietraject onderzoek naar hoe mkb-maakbedrijven zich over tijd digitaal transformeren aan de hand van drie perspectieven: Dynamic Capabilities, Dominante Logica (cognitie) en Business Model Innovation.

Achtergrond

Björn is bedrijfskundige (Strategie) en studeerde in 2018 af aan de Universiteit van Amsterdam op de onderwerpen individueel dynamisch vermogen, positieve emoties en veranderingsbereidheid. Na zijn studie is hij gaan werken als onderzoeker bij Kenniscentrum Business Innovation.

Kennisclips

Van Björn Rietdijk

Project(en)

Van Björn Rietdijk

Publicatie(s)

Van Björn Rietdijk
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen