Menu Zoeken English

Myrthe Stuit

Onderzoeksmedewerker

Myrthe Stuit is onderzoeksmedewerker bij Hogeschool Rotterdam en werkt voor het onderzoek Maatwerk.

Myrthe Stuit werkt sinds 2021 bij Hogeschool Rotterdam als onderzoeksmedewerker. Hier werkt zij voor het onderzoeksproject Maatwerk Dit onderzoek bouwt voort op de schoolaanpak Thuis in Taal, ontwikkeld door Martine van der Pluijm tijdens haar promotieonderzoek. Deze aanpak betreft een programma dat leraren helpt partnerschapsrelaties aan te gaan met laagopgeleide ouders ter ondersteuning van de taalontwikkeling van hun jonge kinderen. In het project Maatwerk wordt onderzocht hoe programma’s waarin laagopgeleide ouders worden ondersteund de taalontwikkeling van hun kind te stimuleren, beter kunnen worden toegesneden op de behoeften van gezinnen. In dit project heeft Myrthe tevens een begeleidende rol voor studenten van de opleiding Social Work. Daarnaast heeft Myrthe als gezinscoach ook een rol vervuld in de uitvoering van het project.

Myrthe is social worker (Hogeschool Rotterdam, 2018) en heeft aanvullend de masteropleiding Meertaligheid en taalverwerving (Universiteit Utrecht, 2020) gevolgd.

Volg Myrthe Stuit

op social media

 LinkedIn

Project(en)

Van Myrthe Stuit

Publicatie(s)

Van Myrthe Stuit
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen