Menu Zoeken English

Natascha Padmos MSc

Docent onderzoeker

Sinds najaar 2016 werkt Natascha Padmos als docent-onderzoeker bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Zij doet onderzoek bij lector Connie Dekker-van Doorn. Daarnaast is zij docent bij de opleiding Management in de Zorg (deeltijd bachelor en Associate degree).

Natascha Padmos werkt aan het onderzoeksproject: Let’s talk safety. De opdracht is om een safety climate thermometer te ontwikkelen en te implementeren voor heelkunde afdelingen in het ziekenhuis, in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde.

Natascha Padmos is afgestudeerd als hbo-Verpleegkundige en rondde daarna de studie Gezondheidswetenschappen succesvol af. Werkervaringen in de zorg heeft zij als wijkverpleegkundige, leidinggevende en beleidsadviseur in de VVT (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg). Natascha Padmos werkt sinds 2008 als docent bij de opleiding Management in de Zorg.

Zij heeft veel ervaring opgedaan met het initiëren en implementeren van veranderingen en het ontwikkelen van instrumenten, tijdens haar werk als leidinggevende en beleidsadviseur.

Project(en)

Van Natascha Padmos MSc

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen