Menu Zoeken English

Saadet Paker-Altun

Docent-onderzoeker

Saadet Paker-Altun is sinds september 2021 gestart bij Kenniscentrum Zorginnovatie als docent-onderzoeker. Ze is betrokken bij een onderzoek naar studerende mantelzorgers vanuit het lectoraat Zorg om Naasten (geleidt door Erica Witkamp). Het doel is om te achterhalen wat het probleem is bij deze doelgroep, waar ze behoefte aan hebben en hoe de hogeschool hen ondersteuning kan bieden.

Saadet Paker-Altun is betrokken bij de opleiding Verpleegkunde en is daar werkzaam als kerndocent. Ze geeft hierbij afstudeerbegeleiding en de workshops Farmacologie & Medicatieveiligheid voor het vak LLL.  In het verleden was zij betrokken bij de minor Oncologie.

Voor het huidige onderzoek is Saadet betrokken bij het lectoraat Zorg om Naasten, geleidt door Erica Witkamp. Daarnaast neemt zij  deel aan de binnenkring van de werkgroep Diversiteit, een van de speerpunten van het curriculum hbo-V.

Achtergrond

Saadet Paker-Altun heeft een achtergrond in apotheker en heeft hierin verschillende functies bekleed binnen het farmaceutisch werkveld, met werkervaring als projectapotheker bij de KNMP, het ziekenhuis en is werkzaam geweest als beherend apotheker, waar zij ook haar subspecialisme als apotheker in heeft gedaan. Heden ten dage is zij niet meer praktiserend als apotheker.

Saadet is ook werkzaam geweest als kwaliteitsmanager voor gezondheidscentra, waarbij ze werkzaamheden verrichtte in het kader van visitatie en scholing en projecten ontwikkelde en uitvoerde in samenwerking met de eerste lijn (met name huisartsen en onder andere diĆ«tisten, fysiotherapeuten en verloskundigen).

Volg Saadet Paker-Altun

op social media

 LinkedIn

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen