Benut de coronacrisis voor een eerlijkere economie

Publicatie van Kenniscentrum Business Innovation
K. Dittrich | Artikel | Publicatiedatum: 04 juni 2020
Wat kunnen we leren van de sociale, gezondheids- en economische crisis waarin we ons nu bevinden? Koen Dittrich, lector circulaire economie op de Hogeschool Rotterdam en onderzoeker innovatiemanagement aan Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM), pleit voor de inrichting van een minder kwetsbaar sociaaleconomisch systeem, waarin welvaart, klimaat en welzijn hand in hand gaan. Hoe zou dat systeem er na de coronacrisis dan uit moeten zien? En is bijvoorbeeld de groei van de luchtvaart wel zo belangrijk voor de Nederlandse economie?

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie