How to design for diversity in Smart Cities?

Publicatie van Kenniscentrum Creating 010
P. Waart,van, M. Harbers, E. Visser | Conferentiebijdrage | Publicatiedatum: 27 juni 2015
This contribution presents how a value-sensitive participatory design approach was used with the aim to design meaningful applications for inhabitants in a city. In two bachelor courses, design students were challenged to account for a diversity of human values in urban interaction design by following a participatory approach to engage inhabitants in specific urban areas. These two case studies are described and their results are discussed to improve the approach of value-sensitive participatory design in urban interaction design.

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie