Omgaan met meer-/hoogbegaafde kinderen uit de groepen 1 t/m 4 binnen de Vierambachtschool

Publicatie van IVL
Bas Oprins, M. Brouwer, M. Oosse, K. Klomp, Paulien Cammen,van der, Karin Dorsselaer,van | Rapport
Dit onderzoeksverslag vormt de afsluiting van een praktijkonderzoek en is geschreven in het kader van de minor 'Passend Onderwijs' aan de Hogeschool Rotterdam, locatie Museumpark. Het onderzoek heeft plaatsgevonden op de openbare basisschool de Vierambacht in Rotterdam. Binnen deze school is onderzoek gedaan naar hoe er wordt omgegaan met meer-/hoogbegaafde kinderen in de groepen 1 t/m 4 op het gebied van rekenen.

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie