Schoolcijfer, een tweede natuur

Publicatie van Kenniscentrum Talentontwikkeling
D.E.J. Schelven,van, P. Wensveen,van, W.A. Vos,de, J. Boom,de | Rapport | Publicatiedatum: 01 april 2015

Effecten van een training datagestuurd werken

In het primaire onderwijs focust de ambitie zich op het verhogen van leerprestaties en opbrengstgericht werken op het gebied van taal en rekenen. In de beleidsagenda voor het primair onderwijs heeft het verbeteren van taal- en rekenprestaties van leerlingen een prominente plaats. Het gebruik van toetsresultaten om concrete doelstellingen voor leerlingen te formuleren en om de schoolkwaliteit te verbeteren, wordt daarbij expliciet genoemd.

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie