Verkenningsrapport KIEM hbo-project: Next Skills voor de metropoolregio Rotterdam Den Haag

Publicatie van Kenniscentrum Business Innovation
T.E. Gaast,van der, S.A. Dimitrova, J.G. Westerweel, L.R. Klienbannink, W. Siemann, S. Pappe | Rapport | Publicatiedatum: 15 december 2020
Het projecteam Next Skills voor de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag van het Kenniscentrum Business Innovation van Hogeschool Rotterdam heeft in het kader van een KIEM hbo-subsidie een verkenning uitgevoerd welke skills cq vaardigheden nodig zouden zijn voor de toekomstige situatie van de metropoolregio Rotterdam-Rijnmond.

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie