Open dag Civiele Techniek

Voltijd en duaal Bachelor

Is Civiele Techniek de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Er zijn dit schooljaar helaas geen open dagen meer. Toch kun je tot de zomervakantie nog op andere manieren kennismaken met onze opleidingen en de hogeschool. Bekijk opleidingsvideo’s en -presentaties, proef online de sfeer op onze locaties of neem contact op met onze studenten. Het aanbod verschilt per opleiding. Check alle mogelijkheden op deze pagina!

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Civiele Techniek

Docent Rolin Rolloos vertelt meer over de opleiding Civiele Techniek bij Hogeschool Rotterdam. Wat is Civiele Techniek? Hoe ziet het onderwijs er uit? Bekijk de video en krijg een beter beeld van de opleiding.

Let op: De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2022.

Wil je je alvast een beetje voorbereiden op het nieuwe studiejaar? Bekijk de foto en ontdek wat je zoal gebruikt als student Civiele Techniek.

🍪

Welkom!