Menu Zoeken English

Jules Borghouts

Docent Lerarenopleiding Duits DT

Hoi, ik ben Jules

Ik ben Jules Borghouts, al 7 jaar werkzaam als Lerarenopleider bij het cluster Talen, gekoppeld aan de opleiding Duits. Daarnaast zit ik in de afrondende fase van de Master Begeleidingskunde.

Binnen onze opleiding geef ik met veel plezier de modules Sprachpraxis en Kultur, maar ontwikkel en geef vooral les in vakdidactiek. In de lessen vakdidactiek -  die studenten van de lerarenopleidingen Duits en Frans samen volgen - laat ik je zien hoe je de leerlingen op een aansprekende manier in de Moderne Vreemde Taal kunt laten luisteren, lezen, schrijven en spreken en hoe je kennis van land en cultuur in je lessen kunt inbedden. Ik schenk daarbij ook aandacht aan hoe je jouw lessen voor de doelgroep aantrekkelijk en betekenisvol kunt maken zodat leerlingen graag naar je lessen zullen komen. Daarbij ga ik graag samen met je op zoek naar waar je jouw creativiteit in je eigen onderwijs kunt verwerken. De docent Duits is in het werkveld zeer gevraagd. Naast goede arbeidskansen draag je dus bij aan een maatschappelijke vraag.
 
Heel graag kom ik met je in contact om te zien of deze boeiende opleiding iets voor jou zou kunnen zijn! 

Stel je vraag

E-mail

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen