Menu Zoeken English

Toelatingsvoorwaarden

Ben je toelaatbaar?

Toelatingsvoorwaarden

Deze opleiding is gericht op mbo-verpleegkundigen. Als je de deeltijdopleiding Verpleegkunde wilt volgen, is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een mbo-diploma Verpleegkunde (niveau 4). Daarnaast is een BIG-registratie verplicht.

Heb je een andere vooropleiding, dan kun je de voltijdopleiding volgen.

Belangrijke informatie over toelating studiejaar 2022-2023

Wil je doorstuderen aan Hogeschool Rotterdam en heb je nog geen mbo-diploma op 1 september 2022? Bekijk je mogelijkheden om toch in september 2022 met je hbo-opleiding te starten.

Eisen aan werkervaring/werksituatie

Wanneer je de deeltijdopleiding Verpleegkunde wilt volgen, moet je minimaal 24 uur per week als verpleegkundige op niveau 4 werken. Om de begeleiding op de werkplek te garanderen, is garantie van je werkgever, voor je begeleiding als hbo-V student op je werkplek, noodzakelijk voor het volgen van de opleiding.

Door wijzigingen in wet- en regelgeving kunnen toelatingsvoorwaarden veranderen. Alleen het Studenten Service Center van Hogeschool Rotterdam kan uitspraken doen over je toelaatbaarheid. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen