Menu Zoeken English

CoTalent

Europe cannot afford to waste talent

De afgelopen jaren heeft Hogeschool Rotterdam op verschillende manieren geïnvesteerd in onderwijsinnovatie. Eén van de samenwerkingsverbanden is het Europese project in het kader van Erasmus+ met de naam CoTalent en als ondertitel “Europe cannot afford to waste talent”. In dit project wordt samengewerkt met hoger onderwijsinstellingen uit Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, en België.

Het project richt zich op het ontwikkelen van 'tools' die instellingen kunnen gebruiken om in cocreatie tussen docenten en studenten onderwijs dat zich specifiek richt op talentontwikkeling op te zetten en verder uit te bouwen. De tools zijn vrij beschikbaar op www.cotalent.eu
Er zijn tools waarmee docenten hun eigen opvattingen kunnen bevragen (MeMirror), hun studenten kunnen bevragen (YouSpotter) en er zijn tal van video's gemaakt die aspecten van talentontwikkeling specifiek benoemen (E-Library)

Het project is gestart in september 2017 en loopt tot augustus 2020, door de coronaperiode is het verlengd tot december 2020. Aan het project is vanuit HR gewerkt door Sylvia Erlings, Kitt Bosman, Nico Musebrink (student Leisure Management) en Amy Hill (student Willem de Kooning) en Ron Weerheijm.

Contactpersoon Hogeschool Rotterdam: Ron Weerheijm

🍪

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Instellen