Menu Zoeken English

Lux Consultancy

LUX

Vernieuwend adviesbureau gestart als minor project en inmiddels zelfstandig. Lux Consultancy is gericht op het vernieuwend werken.

Vraagstelling

Organisaties komen dagelijks in aanraking met ‘Het Nieuwe Werken’. De een zegt dat het passé is, de ander noemt het een trend en weer een ander zweert erbij. Wij hebben gemerkt dat het voor veel MKB’ers niet duidelijk is wat deze manier voor werken betekent en, nog belangrijker, wat het kan opleveren.

Aanpak

Lux Consultancy is er om deze bedrijven een helder beeld te geven van wat HNW voor hun kan betekenen. Wij geven met een door ons ontwikkelde quickscan overzichtelijk en concreet aan welke aspecten van Het Nieuwe Werken voordelen op kunnen leveren. De manier van werken die hieruit voortvloeit is ‘’vernieuwend werken’’. Vernieuwend werken wil zeggen dat alle aspecten van Het Nieuwe Werken worden aangepast aan de organisatie in kwestie. Inmiddels hebben wij al meerdere organisaties geholpen met het implementeren van een vernieuwende manier van werken.

Resultaat

Wij voorzien organisaties van een op maat gemaakt pakket aan middelen en werkvormen, waar de organisatie efficiënter en sneller haar doelen kan bereiken. Denk hierbij aan planningstools, nieuwe communicatievormen en de inzet van de nieuwste technologie.Om als organisatie innovatief te zijn is het van groot belang nieuwe ideeën te hebben, een van de beste manieren om op nieuwe ideeën te komen is door nieuwe mensen aan te trekken. Wij, afstuderend studenten, weten als geen ander wat onze generatie in een organisatie zoekt en adviseren hier dan ook op.

Opleiding(en)

  • Human Resource Management

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Ben Revet

 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen