Menu Zoeken English

Magazine Renovatie & Transformatie

Kenniscentrum Duurzame Havenstad

Een magazine met artikelen en interviews over renovatie- en transformatieprojecten geschreven door studenten van de minor Renovatie & Transformatie.

Vraagstelling

De opdracht was een magazine te ontwikkelen over renovatie en transformatie in Rotterdam en Eindhoven. Het magazine bestaat uit artikelen over renovatie- en transformatieprojecten en interviews met professionals betrokken bij dergelijke projecten.

Aanpak

Door de verschillende excursies en workshops kom je in contact met verschillende bedrijven en professionals. Door een presentatie van Dura Vermeer Heyma heeft één van de studenten, Fleur Huisman, een artikel kunnen schrijven over de Design & Build contractvorm bij een renovatieproject in Sliedrecht. Ook is zij zo in contact gekomen met projectleider Martine van Duijvenbode bij Dura Vermeer Heyma. Samen met een medestudent heeft ze haar geïnterviewd voor een artikel.

Resultaat

Uiteindelijk is er, door alle studenten die de minor hebben gevolgd, een informatief magazine opgeleverd met veel verschillende artikelen en interviews. Het magazine is zo opgesteld dat deze geschikt is voor zowel studenten als professionals. Door dit magazine is er een beter beeld van renovatie en transformatie ontstaan.

Duurzaam

  Dit project is duurzaam.

Opleiding(en)

  • Bouwkunde

Type

Project

Aan dit project werkten mee

Ron Aarts, Jasper van den Berg, Joep Burgerhof, Halil Çetinkaya, Nadya Disseldorp, Charlotte Geerts, Matthijs Geleijnse, Suez Hoffman, F. Huisman, Nathan de Koning, Sarah Lamers, Lis van de Leur, Lara Maes, Nick Mulder, Savan Narain, Ido Pijnenburg, Wouter Rolink, Chantal van Santen, Nick Schreuders, Ruben Zantema

Downloads

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen