Menu
    English

    Dag van Praktijkgericht Onderzoek 2024: ontdek hoe wij toekomstgericht werken aan circulariteit

    19 januari 2024

    De Dag van het Praktijkgericht Onderzoek 2024 geeft jou als docent, onderzoeker of medewerker meer zicht op concrete projecten waarbij praktijkgericht onderzoek een belangrijke rol speelt bij het circulair maken van de productie-, dienstverlening- en consumptieketens. Meld je dus aan voor de Dag van Praktijkgericht Onderzoek op donderdag 1 februari.

    Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als hogeschool serieus. Samen maken we graag impact door ons met onderzoek en onderwijs te richten op belangrijke thema’s. Circulariteit is er een van. Praktijkgericht onderzoek binnen Hogeschool Rotterdam werkt ook aan dit thema. Het komt steeds vaker voorbij: we moeten naar een circulaire economie toe. Maar hoe ziet dit er in de praktijk uit voor bijvoorbeeld gezondheidszorg of in de maakindustrie? Welke ontwikkelingen zijn er? En interessanter: hoe dragen wij als hogeschool hieraan bij? 

    Praktijkgericht onderzoek doen we samen
    De Dag van het Praktijkgericht Onderzoek van dit jaar geeft jou als docent, onderzoeker en medewerker meer zicht op concrete projecten waarbij praktijkgericht onderzoek een belangrijke rol speelt bij het circulair maken van de productie-, dienstverlening- en consumptieketens. Goed dat we praktijkgericht onderzoek doen, maar wat betekent dat nu echt? Ontmoet de lectoren, onderzoekers en studenten die je graag meer vertellen over de spraakmakende projecten waar zij aan werken. Deel je ervaring en wissel je kennis uit met betrokken maatschappelijke partners. En ontdek hoe wij samen als hogeschool het verschil kunnen maken! 

    Programma en aanmelden
    De voorzitter van het College van Bestuur drs. Sarah Wilton-Wels opent de dag om 12.30 uur met daarna een keynote van prof.dr.ir. Conny Bakker, Professor of Design Methodology for Sustainability and Circual Economy van de TU Delft. Hierna kan je tot 17.00 uur deelnemen aan verschillende sessies en lezingen. Stem mee voor de prijs van ‘de meest impactvolle oplossing’ die aan het einde van de dag wordt uitgereikt. En vergeet vooral niet de verrassende expositie te bekijken of mee te gaan met de bijzondere rondleiding naar ‘Circular Harvest’.

    Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het volledige programma en meld je aan! 

    Aanmelden kan nog tot 29 januari 2024.