Menu Zoeken English

Dr. Mariëlle Theunissen

Hoofddocent en onderzoeker

Mariëlle Theunissen was lector Samen Opleiden bij Kenniscentrum Talentontwikkeling. Sinds 1 januari 2020 is zij werkzaam als hoofddocent bij IvL.

Mariëlle Theunissen is werkzaam als hoofddocent bij IvL. Zo geeft zij de vakken Praktijkonderzoek, Adolescentiepsychologie en Effectief leren en is voorzitter van de werkgroep Stage Leren Werken. Als cursusbeheerder van het vak Adolescentiepsychologie heeft zij samen met de schoolopleiders een variant ontworpen die op de opleidingsscholen wordt verzorgd. Met het herijken van de bekwaamheidseisen voor nieuwe leraren, wordt ook het curriculum van de opleidingen bij het Instituut voor Lerarenopleidingen aangescherpt. 

Mariëlle Theunissen is onderwijskundige en voltooide haar doctoraal opleiding Onderwijskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 1995 promoveerde zij op een proefschrift naar samenwerking tussen onderwijsorganisaties. Tijdens en na haar promotie werkte Mariëlle als lerarenopleider aan de lerarenopleiding van de Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Rotterdam. Tevens is zij betrokken bij de ontwikkeling van de Opleidingsschool Haaglanden. 

Publicatie(s)

Van Dr. Mariëlle Theunissen
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen