Menu Zoeken English

Ik ben studerende ouder

Ervaar je als studerende ouder dat het lastig is om je studie te combineren met het zorgen voor je kind? Wij kijken specifiek naar jouw situatie om te bekijken wat nodig is.

Extra ondersteuning?

Op Hogeschool Rotterdam vind je als studerende ouder persoonlijke begeleiding en coaching bij de afdeling Studentenwelzijn. Hier krijg je informatie en advies over hoe jij je studie kunt combineren met het ouderschap en je studiesucces kunt vergroten. Je kunt hierbij denken aan thema’s als motivatie, plannen en effectief studeren.  Afhankelijk van je vraag kijken wij wat jou kan helpen.

Keuzevak

Volg een keuzevak dat voor jou interessant kan zijn, zoals Studie combineren met kinderen. Daarin komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: rechten en plichten, plannen en organiseren en budgetteren. Dit vak valt onder het reguliere keuzeonderwijs; je kunt je voor dit vak aanmelden via Osiris Student

Zelf aan de slag: Mirro

Vind je het prettiger om zelfstandig (en anoniem) aan aan je studie/ouderschap balans te werken? Dat kan ook. Ga aan de slag met de online workshop Werkende ouders van Mirro. 

Start de online workshop

Ben je nieuwsgierig? Of wil je eens kijken hoe het netwerk er uit ziet? Suzanne Melfor helpt je dan verder. 

🍪

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Instellen